logogrid 1

Imprimare E-mail

Obiectivul proiectului: Conştientizarea în rândul angajatorilor şi a angajaţilor din domeniul comertului, construcţii, hotelier și medical a nevoii de dezvoltare a adaptabilității personale și organizaționale ca răspuns la schimbările rapide ce survin în mediul de afaceri românesc, precum și a importanţeisănătăţii şi securităţii în muncăca și bază a oricărei activități.

 

Conferința Inchidere

 

Conferinta de inchidere a proiectului "Siguranță și Adaptabilitate"  va avea loc miercuri, 27 noiembrie, incepand cu ora 16.30, in Sala Ion Mincu, Hotel Capital Plaza , Blvd. Iancu de Hunedoara nr. 54, Bucuresti.

 

Conferinta propune o perspectiva actuala asupra managementului de resurse umane si a impactului inregistrat de proiectul "Siguranta si Adaptabilitate" asupra angajatilor si managerilor din grupul tinta.

 

In cadrul evenimentului, invitatii speciali din domeniul resurselor umane vor aborda subiectele de interes acoperite de proiect: dezvoltarea personala, dezvoltare profesionala, eficienta organizationala si siguranta la locul de munca.

    

 

 

Continutul acestui material nu reprezinta în mod obligatoriu pozitia oficiala a Uniunii Europene sau a Guvernului României.